Pui la cuptor cu piure de cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui - 1,5 kg
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 0,5 kg cartofi
  • sare, piper
  • condimente de pui
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Se transeaza puiul. Se unge cu ulei, se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se toaca ceapa marunt si morcovul se taie rondele. Se unge tava cu ulei si apoi se intine un pat din ceapa si morcovul pregatit. Se aseaza bucatile de pui in tava si se completeaza cu apa. Se introduce la cuptor circa 1 ora. Se prepara piureul de cartofi dupa reteta dorita.

Friptura de pui se serveste cu garnitura de pui salata de castraveti murati. Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise