Pui la cuptor (Mai bun decat la rotisor)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pui
  • MARGARINA
  • MIRODENII
  • lEGUME

Mod de preparare

Se spala bine puiul si apo se unge prin exterior si interior cu margarina, sare, mirodenii

Intr-o tava rotunda se aseaza o sticla umpluta cu apa , apoi se aseaza puiul astfel incat sticla sa sa fie in pozitie verticala, iar puil sa fie \"patruns de sticla prin interior

Se lasa la cuptor, la foc potrivit in jur de o ora(sa se rumeneasca bine. in tava se pot aseza legume(cartofi, morcovi , ardei gras)acoperite cu apa si putina vegeta) grasimea de la pui le va gratina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise