Pui la cuptor (Mai bun decat la rotisor)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pui
  • MARGARINA
  • MIRODENII
  • lEGUME

Mod de preparare

Se spala bine puiul si apo se unge prin exterior si interior cu margarina, sare, mirodenii

Intr-o tava rotunda se aseaza o sticla umpluta cu apa , apoi se aseaza puiul astfel incat sticla sa sa fie in pozitie verticala, iar puil sa fie \"patruns de sticla prin interior

Se lasa la cuptor, la foc potrivit in jur de o ora(sa se rumeneasca bine. in tava se pot aseza legume(cartofi, morcovi , ardei gras)acoperite cu apa si putina vegeta) grasimea de la pui le va gratina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise