Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii.
  • Pui intreg 3 kg, ceapa rosie300gr., dovlecei500, vinete 300gr., rosii 500gr., ardei 500 gr., masline 200gr., usturoi 100 gr., patrunjel verde 1 legatura, sare, piper, rozmarin, cimbru verde, ulei de masline

Mod de preparare

Intr o oala mare se pun 4 litri de apa cu sare. Din rozmarin, cimbru, patrunjel se face un buchet care se pune in apa. Se aduce apa la punctul de fierbere. Toate legumele se taie felii groase si oparesc apoi se scot si se asaza intr o tava cu ulei si usturoiul tocat. Se condimenteaza si da la cuptor la foc puternic, 200 grade, pentru 10 minute.

Puiul se taie bucati si se fierbe in supa ramasa de la legume. Se scoate din supa si asaza in alta tava cu ulei si si condimente si se rumeste la cuptor.

Servire:

Se asaza legumele pe farfurie, deasupra carnea si putin din sosul ramas in tava, cu patrunjel verde tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise