Pui pe gratar si avocado cu sos fresh de salsa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 avocado
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei iute
  • 1 jumatate de legatura patrunjel sau coriandru
  • 1 lime
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie,se condimenteaza si se pune pe gratar la foc mic.

Se taie avocado in 2 jumatati apoi se scoate samburele.

Se toaca toaca legumele (ceapa, patrunjelul si ardeiul iute) si se pun intr-un bol, apoi se piseaza si se adauga sare dupa gust si o lingurita de ulei de masline.

Se taie rosiile cubulete mici(se scot semintele si se arunca) apoi se amesteca cu legumele pisate si se pune zeama de lime.

Jumatatile de avocado se ung cu ulei si se pun pe gratar aprox 2 min.

Se aseaza avocado pe o farfurie si se umple cu sosul de salsa cu rosii.Alaturi se pune pieptul de pui.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise