Pui pe sticla

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • ulei de masline
  • condimente
  • o sticla de bere( goala)

Mod de preparare

Se lasa puiul la dezghetat, dupa care se spala, se curata de piele acolo unde consideram ca este nevoie, se freaca cu ulei de masline, apoi cu condimente, cu putina sare, inclusiv in interior.

Se pune apa in sticla dupa care se pune puiul pe sticla ;))

Se pune pe o tava de cuptor, in care se adauga apa din cand in cand pt k se evapora.

Se pune la cuptor timp de aprox 2 ore.

Pofta buna! ! !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise