Pui rece cu bacon si porumb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui mai mare
  • 125g bacon taiat ft fin
  • o cutiuta de porumb fiert
  • citeva foi de salata verde
  • -un castravecior crud
  • -un cubulet de unt,sare pipere

Mod de preparare

Pieptul de pui se poate face fiert sau fript si taiat in feliute subtiri. Feliile de bacon se ruleaz ft strins si se calesc in cubuletul de unt. Taiati castraveciorul feliute subtiri, porumbul il scurgeti bine de apa, iar salata spalata o veti aseza pe o farfurie sau o salatiera. Peste salata puneti carnea, sare, piper, knorr mediteranean se va pune deasupra si in sfirsit baconul crocant. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise