Pui spaniol cu ardei gras

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ardei grasi asortati (rosii,galbeni,verzi)
  • 1 ceapa
  • 40 g costita
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper
  • boia,oregano
  • 1 pui
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingura bulion
  • 4 linguri smantana

Mod de preparare

Cureti ardeii grasi si ii tai in bucati mari.Cureti ceapa si o tai cubulete,la fel ca si costita,apoi incingi uleiul si calesti ceapa impreuna cu costita.Adaugi si ardeii.Condimentezi cu sare si piper si mai lasi totul la calit timp de 5 minute,lasand ardeii sa fiarba in suc propriu.Freci puiul cu piper,sare,oregano si cu boia,pe dinauntru si dinafaraUmpli apoi puiul cu compozitia de legume,iar deschizatura o inchizi cu scobitori.Incalzesti cuptorul,asezi puiul in tava si-l lasi sa se coaca circa 50 de minute.Dupa prmele 30 de minute,intorci puiul pe partea cealalta.Adaugi la sos 125 ml de apa si legi sosul cu amidon,apoi adaugi bulionul si smantana.Cand e gata,scoti puiul si il asezi pe un platou.Torni sos de jur-imprejurul puiului si asezi si gramajoare de ardei gras,combinat cu costita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise