Pui spaniol cu ardei gras

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ardei grasi asortati (rosii,galbeni,verzi)
  • 1 ceapa
  • 40 g costita
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper
  • boia,oregano
  • 1 pui
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingura bulion
  • 4 linguri smantana

Mod de preparare

Cureti ardeii grasi si ii tai in bucati mari.Cureti ceapa si o tai cubulete,la fel ca si costita,apoi incingi uleiul si calesti ceapa impreuna cu costita.Adaugi si ardeii.Condimentezi cu sare si piper si mai lasi totul la calit timp de 5 minute,lasand ardeii sa fiarba in suc propriu.Freci puiul cu piper,sare,oregano si cu boia,pe dinauntru si dinafaraUmpli apoi puiul cu compozitia de legume,iar deschizatura o inchizi cu scobitori.Incalzesti cuptorul,asezi puiul in tava si-l lasi sa se coaca circa 50 de minute.Dupa prmele 30 de minute,intorci puiul pe partea cealalta.Adaugi la sos 125 ml de apa si legi sosul cu amidon,apoi adaugi bulionul si smantana.Cand e gata,scoti puiul si il asezi pe un platou.Torni sos de jur-imprejurul puiului si asezi si gramajoare de ardei gras,combinat cu costita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise