Pui tikka (Tandoori boti tikka)

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg piept de pui taiat cuburi
  • 1 lingurita pasta de usturoi(cam 3 catei de usturoi mari)
  • 1 lingurita pasta de ghimbir(cam 2 cm de radacina)
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite boia iute de ardei
  • 2 lingurite paprika
  • 1/2 cana iaurt
  • 2 linguri suc de lamaie
  • Se macina impreuna:
  • 1 cardamom negru,3 cardamom verde,2 cuisoare,8 boabe de piper negru,1 lingura seminte de chimen.

Mod de preparare

Se marineaza puiul cu ingredientele de mai sus pentru 3 ore minim.

Se pot pune pe gratar sau se pot coace la cuptor pentru 20 de minute la 200 de grade C.

Se pot servi alaturi de orez,cartofi prajiti,piure de cartofi..etc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise