Pui umplut cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui la un 1
  • 5 kg
  • o cana orez
  • 1 ou
  • 1 pate ficat pui 100 grame
  • piper
  • sare
  • boia iute
  • rozmarin praf
  • vegeta
  • ulei floarea soarelui sau rapita
  • patrunjel
  • morcov

Mod de preparare

Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul taiat feliute se fierbe, se adauga putin curry si patrunjel. Se ia de pe foc, se strecoara sub jet de apa rece, se lasa intrun vas sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit se adauga oul intreg, pateul, piper si putina vegeta, se amesteca bine si cu compozitia rezultata se umple puiul.

Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise