pulpa de iedut cu cartoi la cuptor

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa iedut
  • 6 cartofi
  • 1 pahar vin rosu
  • Sare
  • Oregano
  • Piper
  • 6 catei usturoi
  • 1 pahar ulei
  •  

Mod de preparare

Spalam bine pulpa de iedut si o taiem. Curatam , spalam si taiem cartofii. Punem in tava de la aragaz putin ulei, sare, piper si oregano.Adaugam pulpa de iedut, cartofii , usturoiul taiat, sare, piper , oregano, restul de ulei si vinul rosu. Acoperim tava cu folie de aluminiu. Preincalzim cuptorul la 250 grade. Punem tava in cuptor si lasam 35 de minute la 250 de grade. Apoi scadem temperatura la 180 de grade si lasam aproape o ora. Intoarcem carnea dupa 30de minute si luam folia de aluminiu Servim cu iaurt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise