Pulpa de miel cu mustar si rozmarin

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 5-6 persoane
  • -o pulpa de miel intreaga,cca 1,1/2 kg;
  • -6 catei de usturoi;
  • -150 gr mustar francez iute;
  • -sucul de la o lamaie;
  • -3 lingurite cu frunze de rozmarin;
  • -1 ceasca cu ulei de masline;
  • -sare;
  • -piper

Mod de preparare

Spalati si stergeti bine pulpa de miel. O sarati si o piperati si o puneti intr-o tava. Intr-un blender puneti usturoiul, mustarul si sucul de lamaie, le mixati pana devin un fel de pasta. Scoateti pasta intr-un bol si cu o pensula de bucatarie ungeti pulpa de miel. Puneti deasupra pulpei frunzele de rozmarin si introduceti tava la cuptor pentru cca 40 minute la o temp. de 170 grade. Scoateti tava din cuptor si turnati peste pulpa uleiul de masline si restul pastei de usturoi. Il introduceti din nou la cuptor pentu inca o ora, la aceeasi temperatura pana se formeaza o crusta. Se serveste cald in platou, bineinteles portionat.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise