Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de miel
  • ceapa verde 2-3 leg
  • usturoi verde 2-3leg
  • ardei gras1 buc
  • fasole verde
  • mazare verde
  • porumb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se portioneaza. Legumele se spala, curata si se toaca dupa pofta inimii. Se condimenteaza, se aseaza toate la gramada in tava si se da la cuptor la foc moderat. Se mai adauga cate putina apa, fiti atenti sa nu scada prea mult. Se mai roteste din cand in cand. Se serveste cu o salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise