Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval
  • 6-70 g unt
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pulpa de porc o taiem bucatele potrivite si o prajim pe toate partile , intr-o tigaie in care am topit untul.Amestecam si lasam sa faca o crusta, fiecare bucatica de pulpa.

Condimentam pulpa fripta si adaugam vinul, lasam apoi sa fiarba acoperit, la foc mic , cam 30-40 de minute.

Intr-un bol, amestecam smantana, mustarul si cascavalul razuit.

Cand carnea este bine patrunsa , adatgam aceasta compozitie si mai lasam sa dea cateva clocote.

Stingem focul si presaram deasupra patrunjel verde proaspat tocat.

Merge de minune alaturi de o mamaliguta.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/11/pulpa-de-porc-cu-sos-de-smantana-si.html

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise