PULPA DE VITA CU TELEMEA DE OI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.5 kg pulpa vita (dezosata)
  • 500 g. ardei,
  • 4 rosii,
  • 1 capatana usturoi,
  • 250 g. branza telemea de oi,
  • 250 g. unt topit,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1. Se taie carnea cubulete. Branza, rosiile si ardeiul se taie de asemenea in cubulete; se pun intr-o cratita impreuna cu carnea si usturoiul zdrobit, sarea si piperul.

2. Se pune amestecul intr-un vas de Jena, uns cu unt, iar deasupra se stropeste cu untul topit. Se coace la cuptor pana carnea s-a patruns. Se serveste cu un vin alb sec.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise