pulpa de vita la cuptor cu cartofi natur

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg pulpa vita,usturoi,sare,piper,2foi dafin,4-5 catei usturoi,busuioc,150mll vin,ulei
  • Garnitura:1,5kg cartofi,sare,unt ,verdeata

Mod de preparare

Se taie pulpa feli se pune in tava apoi se pune usturoiul sare ,piper,foi de dafin,busuiocul,vinul si uleiul.Se pune apa pana la jumatatea carnii apoi se pune folie peste tava si se baga la cuptor 2ore.Luam folia si mai lasam pana se rumeneste(din cand in cand mai stropim cu jiul din tava)

Garnitura: Se taie cartofii cubulete se pun la fiert cu sare dupa ce au fiert se strecoara apoi se pun in farfurie.Servim cu unt deasupra si verdeata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise