Pulpe cu usturoi si ierburi aromatice la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900 gr. pulpe de pui sau bucãti
  • 50 ml. ulei de mãsline
  • 100 ml. vin alb
  • 2 linguri de ierburi aromatice tocate ( cimbrisor, busuioc, menta...)
  • câteva fire de rozmarin
  • 800 gr. cartofi
  • sare si piper
  • sofran indian
  • boia
  • 3-4 cãtei de usturoi

Mod de preparare

1) Într-un castron, amestecã carnea cu uleiul de mãsline, vinul, ierburile si jumãtate din rozmarin.

Condimenteazã si lasã la marinat cca. 1 orã.

2) Taie cartofi în cuburi.

Într-un vas pt. cuptor pune puiul cu marinada.

Cartofi se condimenteazã cu sare, piper si sofran si se dau la cuptor împreunã cu carnea.

Dã la cuptor 20 min; între timp întoarce si stropeste carnea cu sosul format.

A iesit absolut delicios; se topeste în gurã:)

Poftã bunã!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise