Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • 1 kg cartofi noi
  • o legatura marar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • alte condimente pentru carne dupa preferinta

Mod de preparare

Se spala pulpele, se sareaza pe ambele parti si se pun intr-o tava mare.

Cartofii se curata , se spala si se taie in 8 sau mai multe cubulete in functie de marimea lor, dupa care se aseaza in tava.

Se toarna uleiul in tava peste pulpe si cartofi, dupa care se adauga apa printr-o margine a tavii.

Se condimenteaza. Se toaca mararul si se presara peste cartofi.

Se da la cuptorul incins pana se rumenesc cartofii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise