Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • 1 kg cartofi noi
  • o legatura marar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • alte condimente pentru carne dupa preferinta

Mod de preparare

Se spala pulpele, se sareaza pe ambele parti si se pun intr-o tava mare.

Cartofii se curata , se spala si se taie in 8 sau mai multe cubulete in functie de marimea lor, dupa care se aseaza in tava.

Se toarna uleiul in tava peste pulpe si cartofi, dupa care se adauga apa printr-o margine a tavii.

Se condimenteaza. Se toaca mararul si se presara peste cartofi.

Se da la cuptorul incins pana se rumenesc cartofii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise