Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1,4 kg pulpe inferioare,
  • * 1 kg cartofi foarte mici,
  • * 500 gr rosii cherry,
  • * 1 plic condiment pui,
  • * 2 linguri otet balsamic,
  • * 1catel usturoi,
  • * 3 linguri ketchup,
  • * 2 lingurite miere,
  • * ulei masline,
  • * 2 lingurite sos de soia,
  • * 3 lingurite sos worcester,
  • * patrunjel,
  • * 250 gr supa de pui(zeama),
  • * 200 ml smantana

Mod de preparare

Se pun pulpele de pui intr-un vas termorezistent.Condimentul de pui se amesteca cu 2linguri de ulei si otetul balsamic si se ung bine pulpele de pui.

Tocam usturoiul si il presaram peste pulpe si dam la frigider 1ora.

Intr-o craticioara,se fierbe ketchup-ul,mierea,3linguri de ulei,sosul worcester si de soia si 1lingura de smantana,se lasa putin sa dea un clocot.

Cartofii se curata si se pun printre pulpe.Se ung cartofii si pulpele cu sosul pregatit.

Se toaca patrunjelul si se amesteca cu doua linguri de ulei si se pune peste pulpe.

Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa 45minute,apoi se scoate,se pun rosiile si se toarna deasupra supa de pui si se mai da la cuptor inca 40minute pana pulpele se rumenesc frumos.

Se serveste cu smantana si cu o salata de varza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise