Pulpe de pui cu fasole verde la cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari tocate marunt
  • usturoi verde sau uscat (puneti generos)
  • 4 cartofi taiati rondele
  • pastai de fasole verde 500G (sau mai mult)
  • boia,sare, piper
  • 5 copanele de pui
  • 1 rosie mare taiata in cubulete
  • 1 lingura de pasta de rosii diluata

Mod de preparare

Pulpele se pun la fiert in apa cu sare, piper, boia, cimbru ( sau oregano, sau rozmarin). Cind sint fierte se pun peste legume in tava.

Se pune totul in tava. Se amesteca bine. Se adauga folia de aluminium.

La 220 C timp de 40 min si apoi 20 min la 180C fara folie pentru culoare.

Incercati daca cartofii sunt patrunsi si va doresc pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise