Pulpe de pui cu praz si sos de smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei masline
  • 4 pulpe mari de pui
  • Un praz mare
  • O lingura de mustar
  • 100ml smantana lichida/single cream
  • Sucul si coaja de la o lamaie
  • 2 linguri de pesmet
  • Parmezan

Mod de preparare

Prajiti puiul intr-o tigaie incinsa in uleiul de masline, pana devin aurii pe toate partile. Adaugati prazul taiat marunt, lasati pana se inmoaie.

Intr-un bol amestecati mustarul cu smantana, adaugati in tigaie, asezonati si lasati sa dea in clocot pana se ingroasa.

Presarati zeama si coaja de lamaie, pesmetul si parmezanul si bagati totul la cuptorul preincins la 180 grade. Lasati 15 minute pana se aureste deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise