Pulpe de pui in crusta de miere cu cartofi si portocale

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 ciocanele
  • 50 gr miere
  • 3 portocale
  • 3 cartofi mari
  • 20 gr margarina
  • 4 foi de dafin
  • piper
  • cimbru
  • oregano si condimente de pui.

Mod de preparare

Spalam ciocanelele si le curatam bine, le condimentam si le bagam la frigider. Curatam cartofii si ii taiem in patru. O portocala o taiem felii cu tot cu coaja, iar celelalte le curatam normal. Ungem tava cu margarina asejam pulpitele, intre ele cartofii si portocalele asa in cat sa punem pe o margine feliile de portocala, se pun foile de dafin, se condimenteaza totul presarand deasupra, si se toarna apa calda aproape sa le acopere dupa care se baga la cuptorul incins in prealabil, cam 60 min. Le scoatem ungem ficare pulpita cu miere si le bagam la cuptor maxim 10 min. Se servesc ca atare, totul e comestibil, cu salata verde si un pahar de vin. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise