Spalam ciocanelele si le curatam bine, le condimentam si le bagam la frigider. Curatam cartofii si ii taiem in patru. O portocala o taiem felii cu tot cu coaja, iar celelalte le curatam normal. Ungem tava cu margarina asejam pulpitele, intre ele cartofii si portocalele asa in cat sa punem pe o margine feliile de portocala, se pun foile de dafin, se condimenteaza totul presarand deasupra, si se toarna apa calda aproape sa le acopere dupa care se baga la cuptorul incins in prealabil, cam 60 min. Le scoatem ungem ficare pulpita cu miere si le bagam la cuptor maxim 10 min. Se servesc ca atare, totul e comestibil, cu salata verde si un pahar de vin. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise