Pulpe la cuptor cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pulpite
  • 5 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • Patrunjel verde
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de pasta de rosie
  • 150 ml de apa
  • Sare piper dupa gusr

Mod de preparare

Cartofi se curata si se taie in feli,ardei,morcovul si ceapa la fel ,se pun in tigaie,se piseaza usturoiul si se adauga si el se pune si uleiul si pasta de rosi,patrunjelul ,si se condimenteza dupa gust se amesteca bine si se adauga apa

Pulpele se condimenteza si se adauga si ele

La inceput se acopera cu folie de staniol circa 40 de minute dupa care se lasa la liber inca 20 ,pina se rumenesc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise