Pulpe la cuptor cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pulpite
  • 5 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • Patrunjel verde
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de pasta de rosie
  • 150 ml de apa
  • Sare piper dupa gusr

Mod de preparare

Cartofi se curata si se taie in feli,ardei,morcovul si ceapa la fel ,se pun in tigaie,se piseaza usturoiul si se adauga si el se pune si uleiul si pasta de rosi,patrunjelul ,si se condimenteza dupa gust se amesteca bine si se adauga apa

Pulpele se condimenteza si se adauga si ele

La inceput se acopera cu folie de staniol circa 40 de minute dupa care se lasa la liber inca 20 ,pina se rumenesc

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise