Pulpe pane

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 pulpe de pui,
  • 4 oua,
  • 300 g faina alba,
  • condimente pentru pui,
  • sare, piper,

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpele, li se da o forma si se bat ca pe snitele. Se sareaza si se condimenteaza cu condimente pentru pui. Se bat ouale. Se trec pulpele prin ou si faina. Se prajesc in tigaie. Se servesc cu cartofi natur si muratura. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise