Punch de nectarine

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g nectarine
  • 100g miere
  • 2 lamai
  • 500 ml apa minerala
  • frunze de menta sau busuioc

Mod de preparare

Se spala fructele bine coapte si se curata de samburi.Lamaile se spala bine sub jet de apa.

Doua nectarine si o lamaie se taie felii,si se pun intr-un bol.Peste fructele din bol se toarna mierea,apoi bolul se da la frigider ptr. o ora.

Cealalta lamaie se stoarce,iar restul nectarinelor se pun in blender.

In pahare se repartizeaza fructele,sucul de lamaie,nectarul de la nectarine si peste ele turnam apa minerala.Se orneaza paharele cu frunze de menta sau busuioc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise