Puttu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Faina de orez
  • nuca de cocos data prin razatoare
  • apa
  • sare.

Mod de preparare

Se adauga sarea si nuca de cocos in faina si se amesteca bine. Se adauga apa treptat la faina de orez si se amesteca. Atentie cand se adauga apa sa nu fie prea multa dar sa fie in acelasi timp suficienta. Nu trebuie sa \"balteasca\" de prea multa apa. Se aseaza intr-un vas mai intai nuca de cocos rasa, apoi compozitia din orez si apoi din nou nuca de cocos. Se fierbe timp de 2-3 minute iar apoi se serveste fierbinte, cu banane.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise