Pytt i panna

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aceasta reteta o prepara suedezii lunea din ce ramane in frigider dupa weekend: "pytt in panna = pune in tigaie"
  • Reteta pentru 4-6 persoane:
  • 9-12 cartofi fierti reci
  • 300 g de bacon/slanina/carne prajita ori fiarta/sunca/salam/carnati sau orice fel de carne aveti la indemana
  • 2 cepe
  • 1 lingurita sare
  • cateva fire de patrunjel
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

1. curatati cartofii si salamul (daca au coaja)

2. taiati cartofii cubulete cu latura de cca 5-10 mm

3. taiati carnea, baconul sau ce aveti cubulete cu latura de 5 mm

4. taiati ceapa marunt

5. se calesc cartofii cu ceapa intr-o tigaie

6. se calesc preparatele de carne intr-o tigaie separata

7. se adauga preparatele peste cartofi cand acestia incep sa se rumeneasca

8. se amesteca ingredientele, se adauga sarea si se lasa sa se caleasca impreuna, fara a permite sa se arda.

Se serveste cu oua ochiuri (cate unul de fiecare persoana) si sfecla rosie in otet.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise