RACI FIERTI CU MUJDEI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 10- 12 raci
  • - un morcov
  • - o ceapa alba medie
  • - 2 catei de usturoi

Mod de preparare

1. Se pun intr-o oala cu apa sa fiarba morcovul taiat in 4, ceapa taiata in 4 si un catel de usturoi care in prealabil a fost curatat.

2. Cand aceastea fierb se adauga racii care se fierb bine aproximativ 20-30 de minute

3. Se prepara mujdeiul dintr-un catel de usturoi.

4. Racii se servesc calzi si peste adaugam mujdeiul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise