Rafaelo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr alune nesarate
  • 200 gr nuca de cocos
  • 150 gr zahar pudra
  • 150 gr lapte praf
  • 2 foi de napolitana
  • 250 gr unt
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Untul se lasa 20-30 min la temperatura camerei ca sa se inmoaie iar apoi se freaca impreuna cu zaharul pudra pana devine cremos. Se adauga apoi laptele praf, zaharul vanilat si 150 gr nuca de cocos. Foile de napolitana se sfarma marunt, marunt, se se adauga peste compozitie si se amesteca bine. Se lasa cca 10 min la frigider dupa care se formeaza bilute in mijlocul caruia se pune o aluna. La final se trec prin nuca de cocos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise