Raita (Sos de iaurt)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare de iaurt gras de 200 g (eu folosesc Prodlacta)
  • 1 lingura apa
  • 3/4 lingurita sare
  • 1 lingurita piper negru macinat
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 2 rosii medii taiate cubulete
  • 2 castraveti medii taiati cubulete

Mod de preparare

Se pune iaurtul intr-un castron si se bate bine cu furculita pana ce nu mai are cocoloase.Se adauga apa si se mai bate un pic apoi se pune sarea,piperul, chimenul,rosiile si castravetii.Se amesteca.

Se serveste rece .

De obicei se serveste langa orez.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise