Raita (Sos de iaurt)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare de iaurt gras de 200 g (eu folosesc Prodlacta)
  • 1 lingura apa
  • 3/4 lingurita sare
  • 1 lingurita piper negru macinat
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 2 rosii medii taiate cubulete
  • 2 castraveti medii taiati cubulete

Mod de preparare

Se pune iaurtul intr-un castron si se bate bine cu furculita pana ce nu mai are cocoloase.Se adauga apa si se mai bate un pic apoi se pune sarea,piperul, chimenul,rosiile si castravetii.Se amesteca.

Se serveste rece .

De obicei se serveste langa orez.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise