Rasol Lionez

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. carne pentru rasol
  • 3-4 cepe
  • 4 linguri unt
  • sare
  • piper
  • putin otet
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita impreuna cu cele 4 linguri de unt. Cind ceapa a inceput sa se rumeneasca se adauga rasolul taiat bucatele, se pune sare si piper si se lasa 10 minute la foc domol.

Cind se serveste la masa se toarna deasupra putin otet si se presara cu patrunjel tocat

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise