Ravioli cu ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O punga Ravioli
  • 3 linguri smintina
  • 2 triunghiuri brinza topita
  • o lingurita unt
  • 1 marar verde

Mod de preparare

Se fierb Ravioli cum scrie pe punga.

Se face un sos astfel: se topeste untul intr-o tigaie, se adaugasmintina si se invirte pina da in clocot. Brinza se taie bucatele si se adauga la smintina, se invirte continuu pina se topeste brinza.

La sfirsit se adauga in sos , marar verde tocat.

Peste portia de Ravioli din farfurie , se pune sosul condimentat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise