Ravioli cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 3 oua
  • 4 galbenusuri
  • sare
  • 13 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 borcan (370 ml) spanac
  • 75 g branza de vaci
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 4 ardei iuti
  • 1 legatura busuioc
  • 50 g parmezan ras

Mod de preparare

1. Se framanta un aluat din faina, oua, 2 galbenusuri, ½ lingurita sare, 4 linguri ulei. Se lasa 1 ora.

2. Ceapa se caleste intr-o lingura de ulei si se adauga spanacul scurs, branza de vaci, 1 galbenus, sare si piper. Se intinde o foaie de aluat. Jumatate se unge cu galbenus. La distanta de 5 cm se asaza cate o gramajoara de compozitie de spanac. Se asaja deasupra a doua jumatate si se preseaza. Se taie ravioli si se plonjeaza in apa fiarta cu sare 5 min.

3. Felii de usturoi si ardei se prajesc in 8 linguri de ulei. Se amesteca cu ravioli, busuioc si piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise