1. Se framanta un aluat din faina, oua, 2 galbenusuri, ½ lingurita sare, 4 linguri ulei. Se lasa 1 ora.
2. Ceapa se caleste intr-o lingura de ulei si se adauga spanacul scurs, branza de vaci, 1 galbenus, sare si piper. Se intinde o foaie de aluat. Jumatate se unge cu galbenus. La distanta de 5 cm se asaza cate o gramajoara de compozitie de spanac. Se asaja deasupra a doua jumatate si se preseaza. Se taie ravioli si se plonjeaza in apa fiarta cu sare 5 min.
3. Felii de usturoi si ardei se prajesc in 8 linguri de ulei. Se amesteca cu ravioli, busuioc si piper.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise