Ravioli cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 3 oua
  • 4 galbenusuri
  • sare
  • 13 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 borcan (370 ml) spanac
  • 75 g branza de vaci
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 4 ardei iuti
  • 1 legatura busuioc
  • 50 g parmezan ras

Mod de preparare

1. Se framanta un aluat din faina, oua, 2 galbenusuri, ½ lingurita sare, 4 linguri ulei. Se lasa 1 ora.

2. Ceapa se caleste intr-o lingura de ulei si se adauga spanacul scurs, branza de vaci, 1 galbenus, sare si piper. Se intinde o foaie de aluat. Jumatate se unge cu galbenus. La distanta de 5 cm se asaza cate o gramajoara de compozitie de spanac. Se asaja deasupra a doua jumatate si se preseaza. Se taie ravioli si se plonjeaza in apa fiarta cu sare 5 min.

3. Felii de usturoi si ardei se prajesc in 8 linguri de ulei. Se amesteca cu ravioli, busuioc si piper.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise