Rechin pane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati cotlete rechin
  • sare
  • condiment peste
  • granule usturoi
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se iau bucatile de rechin se sareaza se pipereaza se asezoneaza cu condiment de peste si se lasa 10 min la macerat intre timp se bat ouale cu sare, se pregateste faina si pesmetul.

Dupa 10 min luam fileurile de rechin le trecem prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou si ultima data prin pesmet amestecat cu granule de usturoi. Se pun la prajit la foc mediu 5 min si un min la foc mare. Dupa ce devin de culoarea aurie se vor scoate pe prosoape de hirtie se pot servi cu garnituri pentru peste.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise