Reform torte

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 ouă
  • 600 g zahăr
  • 2 linguri mari cacao
  • 300 g nucă macinata
  • 400 g unt(margarina Rama)

Mod de preparare

Blat : 12 albuse batute f.f.bine cu 300 g zahar, iar apoi se amestecă încet cu o lingură cele 300 g nuca macinata.

Coca obţinută se împarte în 2 parti egale care se coc pe rând în tava (35x28)tapetata cu hirtie pentru copt.

Crema: 12 gălbenuşe se freacă bine cu 300 g zahar , apoi se adaugă 2 linguri de cacao şi o lingura de ness, se fierbe totul pe foc mic mestecând tot timpul cu telul până se îngroasă compoziţia. Dupa ce crema s-a răcit se adaugă cele 400 g unt(Rama).

Foile coapte in tava mare se taie pe lungime si rezulta 4 foi care se umplu cu crema.rezulta o torta mare si foarte gustoasă.

Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise