Blat : 12 albuse batute f.f.bine cu 300 g zahar, iar apoi se amestecă încet cu o lingură cele 300 g nuca macinata.
Coca obţinută se împarte în 2 parti egale care se coc pe rând în tava (35x28)tapetata cu hirtie pentru copt.
Crema: 12 gălbenuşe se freacă bine cu 300 g zahar , apoi se adaugă 2 linguri de cacao şi o lingura de ness, se fierbe totul pe foc mic mestecând tot timpul cu telul până se îngroasă compoziţia. Dupa ce crema s-a răcit se adaugă cele 400 g unt(Rama).
Foile coapte in tava mare se taie pe lungime si rezulta 4 foi care se umplu cu crema.rezulta o torta mare si foarte gustoasă.
Pofta mare!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise