Reteta de supa bio

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120g supa de legume Minestrone,
  • 1 lingura de supa concentrata,
  • un varf de lingurita de ghimbir macinat

Mod de preparare

1. Pui pe foc ¾ l apa si astepti sa dea in clocot.

2. In vartejul apei strecori legumele Minestrone si lasi la foc mediu 25 min.

3. E vremea sa amesteci si lingura de supa concentrata, impreuna cu ghimbirul macinat.

4. Opresti focul dupa 10 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise