Reteta din doar 3 ingrediente bio: quinoa, ulei de cocos, felii de mango

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g quinoa
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 50 g felii de mango

Mod de preparare

1. Lasati mango la rehidratat timp de 1ora, dupa care taiati felii subtiri.

2. Separat, puneti quinoa in 4 parti de apa si lasati la fiert 20 de minute.

3. Scurgeti de apa si adaugati o lingura de ulei de cocos ce va preveni lipirea boabelor.

4. Adaugati bucatile de mango si amestecati pana ce acestea devin pastoase.

5. Deosebit de nutritiv si gustos pentru micul dejun (sau pentru o cina lejera)!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise