Reteta din doar trei ingrediente bio: orez, alge si sos de soia

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez basmati
  • o mana de alge Nori
  • 4 lingurite de sos de soia

Mod de preparare

1. Fierbeti timp de 15-20 minute 1 cana de orez in 2 cani de apa si amestecati la foc mic.

2. Scoateti orezul si separat rupeti in fasii mici o mana de alge Nori.

3. Lasati-le la inmuiat 20 minute iar apoi scurgeti-le de apa si adaugati-le in orezul aburind.

4. Amestecati si serviti in boluri mici deasupra carora adaugati 1-2 lingurite de sos shoyu.

5. Nu este nevoie sa presarati sare datorita sosului care incununeaza aceasta reteta usoara!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise