Sos Remoulade

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr maioneza
  • 200 gr castraveti in otet
  • 50 gr mustar
  • 100 gr ceapa
  • marar verde
  • 2 oua
  • otet
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Preparare reteta sos Remulad: maioneza se pune intr-un vas, se adauga mararul tocat fin, castravetii curatati de coaja si seminte, tocati marunt si scursi de zeama, ouale fierte, tocate, ceapa taiata marunt. Se amesteca totul bine, se potriveste de piper, mustar, otet si sare, dupa care se pastreaza la rece. Acest sos se serveste la preparate de oua, peste, fripturi reci, creier, limba,etc.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise