rosii cu oua la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii mari
  • 6 oua fierte
  • 2 linguriunt
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cascaval

Mod de preparare

Rosiile se curata de pielite si seminte si se taie rondele.Intr-un vas de Jena bine uns cu unt, se aseaza alternativ strat de rondele de rosii si ou, presarand fiecare strat cu sare si piper.Primul si ultimul strat vor fi de rosii. Deasupra se presara bucartile de unt si cascaval ras, apoi se introduce vasul la cuptor la foc potrivit. Se serveste in vasul in care s-a preparat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise