Rosii dulci cu sos de mustar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 rosii de marime potrivita
  • 3 castraveciori subtiri
  • cateva frunze de salata verde
  • Pentru sos
  • 6 linguri de ulei
  • 3 linguri de otet
  • 6 catei de usturoi
  • o lingurita de mustar
  • sare

Mod de preparare

Se orneaza un platou intins cu frunze de salata bine spalate. Se spala rosiile si se taie jumatati.

Fiecare jumatate se asa-za cu taietura in jos si se taie in 5-6 felioare, fara a se strapunge rosia pana in partea de jos. intre felioare se introduc rondele subtiri de castraveti, curatati de coaja.

Se asaza astfel incat rondela de castravete sa ramana putin deasupra suprafetei rosiei, ca sa se observe, imitand

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise