Rosii dulci cu sos de mustar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 rosii de marime potrivita
  • 3 castraveciori subtiri
  • cateva frunze de salata verde
  • Pentru sos
  • 6 linguri de ulei
  • 3 linguri de otet
  • 6 catei de usturoi
  • o lingurita de mustar
  • sare

Mod de preparare

Se orneaza un platou intins cu frunze de salata bine spalate. Se spala rosiile si se taie jumatati.

Fiecare jumatate se asa-za cu taietura in jos si se taie in 5-6 felioare, fara a se strapunge rosia pana in partea de jos. intre felioare se introduc rondele subtiri de castraveti, curatati de coaja.

Se asaza astfel incat rondela de castravete sa ramana putin deasupra suprafetei rosiei, ca sa se observe, imitand

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise