Rosii la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 200ml smantana
  • 200ml lapte
  • 4 oua
  • 20g unt
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 100g mozzarela taiata in 12 rondele
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se taie felii subtiri si se caleste in ulei, se adauga dovlecelul curatat si taiat fasii subtiri.Se aseaza dovlecelul calit impreuna cu ceapa intr-o tava si deasupra se pun rosiile cu partea bombata in sus.Se amesteca intr-un castron ouale cu faina si untul si se adauga laptele cu smantana pana se omogenizeaza bine, se potriveste de sare si piper si se toarna in tava peste rosii si dovlecel.Deasupra se pun rondelele de mozzarela.Se da la cuptor pentru 25 minute

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise