Rosii umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii mai mari
  • 300g carne vita+porc
  • 100g parmezan
  • 100g pesmet ras
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde
  • busuioc verde

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobeste cu o lingurita si se pun cu gura in jos sa se scurga.Miezul de la rosii se pune intr-o strecuratoare si sucul rezultat se condimenteaza cu sare piper si se pastreaza.Carnea se amesteca cu parmezan, pesmet si parunjel tocat si se potriveste de sare si piper si se umplu rosiile si deasupra se pune capacel se pun in tava si se adauga apa si sucul de rosii cu busuioc si se da la cuptor 50 minute daca scade apa prea repede se mai completeaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise