Rosii umplute cu pasta de peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii nu foarte coapte
  • 1 kg pastrav
  • 1 lingura margarina
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 lingurita de mustar
  • mujdei de usturoi dupa gust.

Mod de preparare

Cureti pestele si-l pui la fiert.

Intre timp golesti rosiile de continut si le pui cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama.

Dupa ce a fiert pestele, il cureti de oase si-l treci prin masina de tocat.

Il amesteci apoi cu margarina, mustar, mujdei si potrivesti de sare si piper.

Cu aceasta pasta vei umple rosiile pe care le ornezi cu frunzulite de telina.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise