Rosii umplute cu vinete

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 1 ou fiert
  • 1 ou crud
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • broccoli
  • masline negre
  • 10 -12 rosii
  • 1/2 lingurita vegeta.

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se toaca , se amesteca cu maioneza pe care o faci dintr-un galbenus nefiert si unul fiert. Se pune si ceapa trecuta prin masina de tocat, sare si piper dupa gust. Se amesteca toate ingredietele si se obtine salata de vinete cu care se vor umple rosiile. Rosiile se spala si se scoate mijlocul cu ajutorul unui cutit cu virf. Se umplu iar apoi se decoreaza cu cite o maslina. Broccoli se fierb in apa cu putina sare si 1/2 lingurita de vegeta. Se scot din apa,se scurg si se aseaza pe farfurie linga rosii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise