Rosii umplute cu vinete

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 1 ou fiert
  • 1 ou crud
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • broccoli
  • masline negre
  • 10 -12 rosii
  • 1/2 lingurita vegeta.

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se toaca , se amesteca cu maioneza pe care o faci dintr-un galbenus nefiert si unul fiert. Se pune si ceapa trecuta prin masina de tocat, sare si piper dupa gust. Se amesteca toate ingredietele si se obtine salata de vinete cu care se vor umple rosiile. Rosiile se spala si se scoate mijlocul cu ajutorul unui cutit cu virf. Se umplu iar apoi se decoreaza cu cite o maslina. Broccoli se fierb in apa cu putina sare si 1/2 lingurita de vegeta. Se scot din apa,se scurg si se aseaza pe farfurie linga rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise