Rostbif

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de carne -Sinta -fara grasimi si piele
  • ulei de masline ptr uns carnea si ptr uns tavaua
  • sare dupa gust,piper
  • 2linguri mustar de\'jon cu boabe
  • 3 fire de rozmarin,maioran

Mod de preparare

Bucata de carne o spalam si o uscam cu un servet.

Ungem bucata de carne cu ulei de masline pe toate partile,o saram si o piperam.

Se incalzeste uleiul de masline in tigaie si se pune carnea la prajit pe ambele parti dar foarte putin ca sucurile sa nu fuga din carne.Ungem carnea prajita cu mustar presaram firile de rozmarin pe ea .Se pune carnea pe o tava unsa cu ulei si se pune in cuptor la faza de gril la 190 de grade.Se incalzeste cuptorul inainte si se frige carnea 30-40 de minute.Se taie felii subtiri si se serveste.Se poate adauga garnitura de cartofi copti si salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise