Rulada cu banane si crema de lamaie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua,
  • 9 linguri zahar,
  • 3 linguri apa,
  • 6 linguri faina,
  • 1 lingura cacao,
  • 1/2 praf de copt,
  • 1 crema de lamaie ,
  • 2 banane,
  • 250 ml,lapte.

Mod de preparare

Separam ouale, batem albusurile spuma,apoi adaugam 6 linguri zahar si batem in continuare,cand am batut bine spuma adaugam galbenusurile,apa ,praful de copt. Se da la cuptor 20 minute la foc potrivit.

CREMA: se bate praful de crema cu zaharul ramas si cu laptele, il intindem peste foaia, care in prealabil am rulat-o in prosop umed dupa ce l-am scos din cuptor. Punem bananele decojite si il rulam. Se orneaza dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise