Rulada de bezea cu capsuni si fructul pasiunii

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 200g zahar pudra
  • 200g crema de lamaie
  • 3 fructul pasiunii,se storc semintele si se pastreaza separat de sucul obtinut
  • 150 ml frisca lichida
  • 10 capsuni,curatate si taiate bucatele
  • sare

Mod de preparare

1-Se incinge cuptorul la 180 grade C.Se tapeteaza cu hartie pentru copt o tava. Se bat albusurile cu un strop de sare pana capata consistenta.Se adauga cu grija zaharul,amestecand continuu,pana ce amestecul devine tare si lucios. Se toarna un start egal in tava si se lasa la cuptor 15 minute,pana devine crocant pe margini. Se scoate si se lasa sa se raceasca complet.

2-Se rastoarna bezeaua pe o hartie pentru copt noua,se scoate cu grija hartia ce veche,si se arunca. Deasupra se intinde crema de lamaie si se presara cu semintele de fructul pasiunii. Se bate frisca impreuna cu sucul de la fructul pasiunii si se aseaza deasupra stratului de crema de lamaie. Se presara cu bucati de capsuni. Se ruleaza bezeaua pe lungime,ajutandu-va de hartia pentru copt pentru a o intoarce.Se aseaza pe o tava pentru servit si se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise