Ruladă din biscuiţi cu cocos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru foaia ruladei
  • 500 g biscuiti
  • 400 ml lapte
  • 3 linguri cacao
  • 2-3 lingurite de esenta (optional)
  • pentru umplutura ruladei
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra

Mod de preparare

Pentru foaia ruladei de biscuiti avem nevoie de niste biscuiti simpli pe care ii maruntim cu ajutorul unui maruntitor.Dupa ce am maruntit toti biscuiti adaugam cele 3 linguri de cacao si 400 ml lapte si framantam bine.Dupa aceea impartim in doua cantitatea de aluat si intindem intre doua folii alimentare.

Pentru crema de cocos a ruladei amestecam foarte bine un pachet de unt (200 g) cu 200 g de zahar pudra si cu 100 g de nuca de cocos rasa.

Punem crema rezultata peste foaia de biscuiti, o intindem uniform si apoi o rulam cu ajutorul foliei pe care este asezata.

Strangem rulada foarte bine la capete si, inainte de a o taia, o tinem cateva ore in frigider.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise