Rulou din carne de porc cu ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 800 gr file de porc
  • 400 gr ciuperci
  • 150 gr ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 gr smantana
  • 100 gr faina
  • boia de ardei
  • ulei
  • piper, sare

Mod de preparare

Carnea se taie in 10 bucati si se bate ca pentru snitele. Ceapa se taie marunt, ciupercile se taie julien, iar patrunjelul se toaca.

Ceapa impreuna cu ciupercile, sarea si piperul se inabusa in ulei

Peste fiecare bucata de carne se pune cate o lingura din compozitia obtinuta, se ruleaza si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduc apoi la cuptorul incins la 200 grade C si se stropesc in continuu cu apa.

Separat, intr-o cratita, faina se dizolva in putina apa rece, se adauga boiaua, smantana si uleiul si se dau in fiert. Sosul obtinut se pune peste rulouri si se contiuna coacerea circa 15 min.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise