Rulouri de pui cu sos de Sana şi hrean

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri piept de pui
  • 2 ardei
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 gr.caşcaval ras
  • sare,piper,boia,curry
  • 1 pahar mare de Sana
  • 2 linguri hrean ras din borcan
  • frunze de pătrunjel
  • 1 lingură ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliază şi se bate ca pentru şniţele.Se condimentează,se rade pe fiecare felie caşcaval şi se aşează ardei tăiaţi bastonaşe. Se rulează şi se pri nde fiecare rulou cu scobitori.Se stropesc cu uleiul de măsline şi se prăjesc într-o tiganie anti-aderentă,la foc mediu,întorcând rulourile pe toate părţile.Fa final se aruncă peste pui căţeii de usturoi tocaţi şi se lasă acoperit cca.1 min.

Intre timp pregătim sosul: Sana se amestecă cu hreanul ras,câteva picături de ulei de măsline sau din sâmburi de struguri şi verdeaţa rupta.

Rulourile se pot servi cu cartofi natur sa fără,cu sos din belşug. Gata!

Bon apettit!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise